Op zoek naar seo title wordpress?

seo title wordpress
 
Afbeeldingen optimaliseren voor WordPress Contentleaders.
JPEG Compression level stel je in tussen de 80 90. Afbeeldingen optimaliseren voor SEO in WordPress. Bestandsnaam van de afbeelding. Één van de meest vergeten optimalisaties voor afbeeldingen is de bestandsnaam. Deze heeft een belangrijke invloed voor vooral zoekmachines zoals Google. Zij kijken hier ook naar, dus vergeet niet jouw zoekwoord hierin te vermelden. Namen zoals DSC_3659.JPG willen we niet meer zien! WordPress Plugin tip: Image Elevator for WordPress. Een poosje geleden schreef ik een review voor Image Elevator for Wordpress. Een zeer handige plugin waarmee je afbeeldingen met kopiëren en plakken in je WordPress editor kunt plaatsen. Hierin kun je ze ook verkleinen en de bestandsnaam van de afbeelding wijzigen! Image Elevator for WordPress kost 14 via CodeCanyon. Alt en Title-tag in WordPress toevoegen. De Alt en Title Tag dienen voor twee verschillende dingen, waarbij de Alt-tag van ALTernative het belangrijkste is voor de zoekmachines.
Zo optimaliseer je de meta-description voor SEO met voorbeelden!
Meta-omschrijving toevoegen in WordPress. In WordPress kun je eenvoudig een meta-omschrijving toevoegen met de omisbare plugin Yoast SEO. Onder elk artikel krijg je een apart veld voor de meta-description en je ziet direct of hij te kort, precies goed of te lang is.
7 WordPress SEO Tips die Echt Werken. cloud-download.
Maar je moet het natuurlijk wel even doen. En ja, het lijkt allemaal wat veel werk soms, maar waarom zou je anders tijd en moeite stoppen in het schrijven van goede content? De Yoast SEO plugin helpt je om de juiste meta title en description in te stellen.
Dubbele titel WordPress SEO by Yoast oplossen WPLounge.
Ook na het aanpassen van de title via de header. blijf ik een dubbele titel houden. Wouter Postma schreef.: 29 april 2014 om 1855.: Ga naar de Yoast-instellingen en ga naar het Titels Metas menu. Vink Forceer herschrijven van titels aan. 29 april 2014 om 2318.: Dank je Wouter, het werkt inderdaad! Jurgen Boot schreef.: 1 september 2014 om 0723.: Ik heb gekeken in mijn header.php. Wat ik tegenkom is iets waar ik nog niet uitkom. get_queried_object_id, qode_seo_title, true.; seo_description get_post_metawp_query-get_queried_object_id, qode_seo_description, true.; seo_keywords get_post_metawp_query-get_queried_object_id, qode_seo_keywords, true.; meta charset" /. if isset_SERVER'HTTP_USER_AGENT' strpos_SERVER'HTTP_USER_AGENT, MSIE!' Jurgen Boot schreef.: 1 september 2014 om 0920.: Vraagje Ik heb al de hierboven opgenoemde oplossingen geprobeerd maar het werkt niet. Is er nog iets wat zou kunnen helpen? Zo ziet het eruit.: Bouwbedrijf JéBé Bouw Hoorn. Bouwbedrijf JéBé Bouw Hoorn. Voor Uw verbouw, aan en uitbouw, renovatie en het restaureren van al Uw projecten. 20 november 2014 om 1117.: 26 november 2014 om 1701.: Ik gebruik de SEO Yoast plugin voor mijn WordPress website.
Optimaliseer je website met gratis WordPress SEO door YOAST Go2People Websites.
Optimaliseer je website met gratis WordPress SEO door YOAST. Door: Thomas Morel op 29 november 2012, in Online marketing. Wanneer je een website hebt voor je bedrijf of organisatie, wil je graag dat deze goed gevonden wordt in zoekmachines als Google. Hier zijn verschillende technieken voor die vallen onder de noemer SEO, oftewel zoekmachine-optimalisatie. Wellicht ben je al bekend met zoekwoorden-analyse, title tags, h1 kopjes en linkbuilding.
WordPress SEO: Handleiding om hoger in Google te komen.
Updates WordPress SEO artikel. Voordat we aan het echte werk beginnen wil ik je nog wel even duidelijk melden wanneer dit artikel voor het laatst is aangepast omdat er na verloop van tijd met WordPress SEO weer dingen kunnen veranderen.
SEO voor beginners: het ultieme stappenplan JijOnline.
Waar voer je de title tag in? In de HTML code ziet de title tag er als volgt uit.: Gebruik je een goed CMS zoals WordPress, dan is er meestal ruimte om te pagina een titel te geven. Deze ruimte heet meestal title tag, SEO titel, meta titel, HTML titel of titel voor zoekmachines.
Hoeveel karakters title tag SEO Search.
Zoekmachines maken veel gebruik van deze informatie omdat het aangeeft waar een pagina over gaat. Het is daarmee een zeer belangrijke SEO factor. Zorg dat de title tag van iedere pagina uniek is. Als een title tag te lang is, wordt deze in de zoekresultaten afgebroken.

Contacteer ons