Op zoek naar seo title wordpress?

seo title wordpress
 
Wat is een title tag?
Als je geen aparte title tag opgeeft, dan gebruikt de zoekmachine automatisch de H1 titel op de pagina. Een title tag is typisch rond de 50 karakters lang, inclusief spaties. Title tag in Yoast SEO. In de Yoast SEO plugin voor WordPress geef je de title tag per pagina als volgt op.:
SEO in Wordpress Tips voor zoekmachineoptimalisatie InterPedia.
Let erop dat een paginatitel niet langer is dan ongeveer 56 karakters inclusief spaties, omdat een zoekmachine de zin dan afbreekt. Lees meer over het belang van goede title tags. Schrijf aantrekkelijke meta descriptions. Naast de paginatitel is de meta description een belangrijke component voor SEO in WordPress.
Hoger in Google? Check deze SEO-handleiding voor WordPress!
Een relevante en wervende title tag en metabeschrijving zijn dus nodig om hoger in Google te komen, maar moeten er ook voor zorgen dat bezoekers het interessant genoeg vinden om erop klikken. Om in WordPress controle over je title tags te krijgen, kun je de plugin WordPress SEO by Yoast installeren.
SEO Title Tag WordPress Plugins.
Define a custom title tag and meta description for your home page or, more accurately, your Posts page, if you have chosen a static Front Page set under Options Reading, through the Settings SEO Title Tag page in the WordPress admin.
SEO meta description Omschrijf je webpaginas perfect voor Google WordPress blog.
Laatst vond ik op internet een gratis SEO meta description checker waarmee je je Google Snippets kunt verbeteren. Lees mijn tips om een goede SEO Meta description te schrijven en deze op juiste lengte te controleren. Hoe SEO meta descriptions toevoegen aan WordPress?
Hoe schrijf je goede SEO title tags? MusicMedia Webdesign en Reclame.
Hoe schrijf je goede SEO title tags? Hoe schrijf je goede SEO title tags? In: Bloggen Comments: 0 Author: Ger den Haan Date: 29 mei 2017. Title tags is de zin die Google zoekmachine en bezoekers vertelt waar een specifieke pagina over gaat. Het is dus essentieel dat je deze title tags zo specifiek mogelijk omschrijft. Want hij wordt niet alleen on-page gebruikt, maar ook op tal van andere plaatsen op het internet en het scherm van je bezoeker. Zoals hier bijvoorbeeld.: Maar ook in social media berichten en zoekresultaten wordt je title tag getoond. Title tags WordPress.
WordPress SEO: Een complete handleiding over zoekmachine optimalisatie in WordPress.
In dit eerste gedeelte van de WordPress SEO handleiding zullen we daarom gaan werken aan de basis van ieder artikel. De title tag van jouw WordPress artikel of pagina is van enorm belang voor het ranken van jouw website in de zoekresultaten.
WordPress SEO handleiding: hoger scoren in Google WPLounge.
De Google AdWords Keyword Tool staat zonder twijfel bovenaan bij het meerendeel van de mensen die zich met SEO bezighouden als het gaat om keywords vinden. Deze SEO keyword tool is niet speciaal gemaakt voor WordPress en er is ook geen WordPress SEO koppeling beschikbaar, maar door een AdWords account aan te maken kun je erg ver komen.

Contacteer ons