Op zoek naar open source facturatie?

open source facturatie
 
Gratis Facturatieprogramma voor de handige Harry met PHP kennis.
Ofuz Open Source is de gratis downloadbare variant van Ofuz Online, een facturatiesite die wél betalend is. In principe is dit wel hetzelfde systeem, als je wil weten wat het kan en hoe het werkt, kijk dan gewoon gewoon de videos op: http//www.ofuz.com/tour_videos.php.: Het verschil is eigenlijk vooral dat de downloadbare versie niet meer geupdate is sinds 2010. Er zitten dus waarschijnlijk meer bugs in dan in de online variant. Zo kan ik bijvoorbeeld in mijn Ofuz facturatiesysteem geen tekens met accenten gebruiken. De tekens met accenten zien er overal prima uit totdat je een factuur naar PDF exporteert. Dus er zijn zo wel wat kleine dingetjes aan, maar over het algemeen werkt het gewoon prima en het scheelt weer een hoop geld én tijd. Verder vind ik de interface ook niet supergebruiksvriendelijk, maar nu ik het eenmaal gewend ben is dat niet echt een probleem meer. De voordelen van het systeem wegen voor mij zwaarder door dan die kleine nadelen. Want het is gratis én dankzij de koppeling met mijn websites ben ik ook echt veel minder werkuren kwijt aan facturatie.
Het Open source alternatief voor uw bedrijfssoftware Odoo.
Odoo is een reeks open source bedrijfs apps die al uw bedrijfsbehoeften ondersteunen: CRM, e-Commerce, boekhouding, voorraadbeheer, kassa's' POS, projectmanagement, etc. Odoo's' is uniek in zijn soort omdat Odoo alle bedrijfsprocessen integreert in een enkele applicatie, terwijl deze nog steeds zeer gebruiksvriendelijk is.
5 Open source billingsystemen Computerworld.
We kijken naar 5 billingsystemen gebaseerd op open source. Je zou het niet verwachten, maar voor facturatie en billing bestaan ook open source alternatieven. Alle genoemde systemen zijn webgebaseerd en zijn gemakkelijk naar wens aan te passen of aan te vullen.
Open Source ERP en CRM Odoo.
Odoo is een reeks open source bedrijfs apps die al uw bedrijfsbehoeften ondersteunen: CRM, e-Commerce, boekhouding, voorraadbeheer, kassa's' POS, projectmanagement, etc. Odoo's' is uniek in zijn soort omdat Odoo alle bedrijfsprocessen integreert in een enkele applicatie, terwijl deze nog steeds zeer gebruiksvriendelijk is.
10 Gratis Facturatie Software Downloads.
Open Source Billing.org. Open Source Billing.org biedt, zoals de naam al zegt, een open source facturatie oplossing. DDit pakket kan via internet gebruikt worden nadat u deze op een eigen serverruimte heeft geïnstalleerd. Na installatie is deze facturatie dienst overal via de webbrowser te gebruiken.
Facturatiesoftware Userbase.
kiezen van klant. klanten kunnen toegevoegd worden, overzichtje / klant welke facturen ze gehad hebben., en de facturen worden met OGM aangemaakt, dus als de klant braafjes de gestructureerde mededeling gebruikt kan ik gewoon de export van de bank csv nemen.,
Digon Open source CRM en ERP-software.
CRM, mailings, documentbeheer. Aankoop, voorraad, magazijnbeheer. Het basissysteem met meerdere gebruikers, automatische backups, en een centrale database. Modules voor uw specifieke taken. Dash rapportering en BI. Een kant-en-klare configuratie voor 1 gebruiker van het open source MFS-ERP-systeem is gratis beschikbaar.
SimpelFact.nl HET gratis factuurprogramma voor u! Simpelfact.
Ga via het hoofdmenu naar facturen, voer het adres en de artikelregels in en de factuur is klaar om afgedrukt te worden. Factureren met BTW 0, BTW verlegd of het factureren met inclusief BTW prijzen, Export ondersteuning, het printen van facturen in PDF formaat en het verzenden / e-mailen van deze PDF factuur met uw eigen mailprogramma.

Contacteer ons