Op zoek naar it consultancy bedrijven?

it consultancy bedrijven
 
IT consulting The Consultancy Group.
Onderhoud van IT infrastructuur behoort dus niet tot de diensten van IT Consulting. In de praktijk is er een aanzienlijk grijs gebied tussen de twee doordat IT consultancy bedrijven als Accenture en Capgemini beide diensten aanbieden. Een overzicht van een aantal van de grotere disciplines binnen IT consulting.
IT Consultancy Bedrijven-vacatures april 2018 Indeed.com.
Relevante IT opleiding en/of ervaring. Vdab 21 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Londerzeel. Vertegenwoordiger IT consultancy. t-interim 10 reviews Mortsel. Je hebt affiniteit met en kennis van IT. Je bezoekt regelmatig verschillende bedrijven om relaties te onderhouden.
IT Consultancy Cegeka Belgiƫ.
We beschikken hiervoor over een brede waaier aan profielen met zowel operationele als leidinggevende expertise. Waarom doen bedrijven een beroep op externe IT-consultants? Volgens een onderzoek van de Antwerp Management School in opdracht van Cegeka, doen bedrijven om de volgende redenen een beroep op externe IT-consultants.:
ICT staffing voor ICT bedrijven.
14 beste ICT consultancybedrijven van Nederland.
BearingPoint IT Advisory is de regiepartner voor digitale transformatie. Capgemini, HP, IBM en KPMG zijn volgens Nederlandse managers de beste ICT consultancybedrijven van Nederland. Dit blijkt uit de ranking De beste ICT-bedrijven 2013 van zakenblad Management Team MT. De lijst is gebaseerd op de ervaringen van 437 leidinggevenden met een medebeslissingsbevoegd op ICT-gebied. Een overzicht van de beste ICT consultancybedrijven: 1 Capgemini 2 HP 2 IBM 2 KPMG 5 Deloitte 5 Ordina 7 Accenture 7 Cisco 7 KPN 10 Atos 11 Caesar Groep 11 Centric 11 Oracle 11 Sogeti MT ondervroeg managers naar welke ICT bedrijven zij zouden aanbevelen aan collegas. Respondenten konden kiezen uit 12 onderzoekscategorieƫn: naast Consultancy konden ze bijvoorbeeld ook kiezen voor Cloud, Outsourcing, Kantoorautomatisering, Detachering en Beheer en Onderhoud.
Dit zijn de 15 beste IT-werkgevers Nieuws Data News.be.
Onder die 48 zitten ook vijftien bedrijven die actief zijn in IT en telecom, het gaat in alfabetische volgorde om Accenture, Base Company, Capgemini Belgium, CGI Belgium, CSC, Dimension Data Belgium, KPMG, Mobistar, Ordina Belgium, SAS Institute, Smals, Sogeti Belux, Tata Consultancy Services Belgium en Telenet.
Axxes IT Consultancy Axxes.com.
Axxes is een full-service IT consultancy organisatie. Hoogtechnologische kennis van gedreven consultants, op het gewenste moment, op de juiste plaats. IT is about people! Als full-service projectsourcing specialist leveren we flexibele en kwalitatieve IT solutions binnen de domeinen software development, software testing, system engineering en project management. Meer dan 270 ervaren IT consultants analyseren, bouwen, testen en onderhouden bedrijfskritische software en systemen binnen hun competentiedomein. Dit zijn onze IT solutions voor jouw project.: Ontwikkeling, technisch design en architectuur. Vertrouw op een Microsoft Gold Partner Application Development professional. Java developers, Scrum masters, technical leads, architecten, Verbonden in de nieuwste technologie en agile methodologie. AngularJS, ReactJS, NodeJS, WE JS! Ruime kennis versterkt door een grote passie voor front-end en professionaliteit. Test analyse, test automation test management door onze gecertificeerde consultants. Van support tot system en network engineering. Brede kennis of diepe expertise, altijd hoog opgeleid en met de focus op de klant. Volgens de geldende methodologie leveren onze project managers op binnen scope, budget, timing en met oog voor kwaliteit. Axxes staat voor kwalitatieve ICT professionals. Meer dan 270 consultants werken binnen 6 verschillende competentiedomeinen bij toonaangevende bedrijven aan uitdagende IT Projecten.
IT Consultancy Imalink.
ICT Consultant SAP. Bij Imalink wordt inzet gewaardeerd en dat voel je. Dat geeft je dan net dat extraatje om tot het uiterste te gaan en om je elke dag opnieuw te bewijzen. Ontstaat er een conflict met je collega? Los het op! 12 tips om doeltreffend kritiek te geven. Hoe reageer je op kritiek? Wat mieren bedrijven kunnen leren over teamwork.

Contacteer ons