Resultaten voor crm

crm
 
Klantengetuigenis: Efficy CRM bij Belfius.
Efficy CRM is een toekomstgerichte keuze in een snel veranderende wereld. Efficy is intuïtief en dynamisch. En dat betekent onder meer mobiele CRM: Ik zeg altijd dat we ons CRM altijd bij de hand hebben. Het project kende een lang traject.
CRM software zorgt voor een totaalbeeld van uw klantprocessen.
Een overzicht op uw onderneming met CRM. CRM is meer dan verkoop, marketing en klantenservice. De software helpt u om uw kosten te verlagen en uw winstgevendheid te verhogen door uw marketing, prospectie, verkoop en dienst-na-verkoopprocessen te organiseren en te automatiseren.
2015 Inschrijven nieuwsbrief.
CRM Common Citizen Service Platform CCSP V-ICT-OR.
CRM Common Citizen Service Platform CCSP. Dagelijks aan de slag. Samen aanbesteden en CCSP. CRM Common Citizen Service Platform CCSP. Steeds meer andere lokale besturen besloten de voorbije jaren hetzelfde softwarepakket, MS Dynamics CRM, aan te kopen en te implementeren in hun organisatie.
CRM Dataline Solutions.
Management en rapportering. Integreer alle commerciële, financiële en logistieke bedrijfsprocessen in één gestroomlijnde business software die in uw netwerk zowel op Windows als Apple gebruikt kan worden. Integreer alle commerciële, financiële en logistieke bedrijfsprocessen in één krachtig web-based systeem voor reclame, media en communicatiebedrijven.
5 redenen om te kiezen voor CRM.
Zo hoeft u s avonds geen tijd meer te verliezen met administratie of complexe Excels. Koppel CRM aan uw andere software ERP, SharePoint, Outlook, om alles nog efficiënter te laten verlopen. Meer weten over CRM? Ontdek hier alles over Microsoft Dynamics CRM.
CRM Group CRM.
Voorstelling CRM Group. De CRM Group is een in diverse sectoren opererende ICT onderneming met een uiteenlopende waaier aan diensten. Zo is er de softwaredivisie, CRM.dev, de hardware divisie CRM.tec en het jongste broertje en webagency CRM.art die samen gestalte geven aan de CRM Group.
Hoe kiest u een CRM-systeem? EuroSys.
Bereken hoeveel tijdwinst de tool u zou opleveren en weeg dan af of deze investering waardevol is voor uw bedrijf. Onze keuze: Teamleader CRM. Er zijn veel verschillende CRM-systemen op de markt, dus er zit zeker iets bij dat aan uw behoefte voldoet. Wij bij Eurosys raden Teamleader CRM aan.

Contacteer ons