Meer resultaten voor nieuwe zoekfunctionaliteit

nieuwe zoekfunctionaliteit
 
Google neemt je iPhone over met nieuw toetsenbord TechPulse.
Dries Cludts Follow on Twitter. Google heeft een nieuwe toetsenbordapp met geïntegreerde zoekfunctionaliteit gelanceerd voor iPhone en iPad. Gboard, zoals de app werd gedoopt, is voorlopig alleen beschikbaar in het Engelstalig in de Amerikaanse App Store. Het toetsenbord doet qua uiterlijk sterk denken aan het klassieke iOS-toetsenbord, maar voegt daar een handige zoekknop aan toe.
Nieuwe zoekfunctionaliteit binnen WION versie 2.4 Geodan Van den Berg.
Nieuwe zoekfunctionaliteit binnen WION versie 2.4. Geplaatst op 26 september 2013 door Floor. Versie 2.4 van het WION Systeem is eind augustus in gebruik genomen. De meest opvallende verandering is het nieuwe inlogscherm van het WION Systeem. Daarnaast is er een nieuwe zoekfunctionaliteit geïntroduceerd.
Oud Heiloo.
Zie: Nieuws Externe berichten. Resten vroegere bewoning in toekomstige wijk Zuiderloo gevonden. Zie: Nieuws Externe berichten. Rubriek Fotoalbums en Website. Deze rubriek is bijgewerkt tot 15 december 2016. Nieuwsbrief december 2016. Zie: Nieuws-Nieuwsbrieven-Nieuwsbrieven 2016. Nieuwe links toegevoegd. Een interessante link naar Topo Tijdreis.
Nextail en Intertoys lanceren volledig vernieuwde webshop Intertoys.nl.
Hierdoor schaalt de benodigde capaciteit automatisch mee met de hoeveelheid klantbezoeken en wordt in combinatie met de juiste programmeertalen de laadtijd van webpaginas teruggebracht naar minder dan één seconde. Mobile devices en geavanceerde zoekfunctionaliteit. De nieuwe webshop van Intertoys is ontworpen vanuit een mobile first-gedachte.
SURF Pilot open leermaterialen bewijst belang van zoekfunctionaliteit en communityvorming.
Leren en toetsen. Pilot open leermaterialen bewijst belang van zoekfunctionaliteit en communityvorming. Pilot open leermaterialen bewijst belang van zoekfunctionaliteit en communityvorming. 16 JUN 2016. SURF werkt aan een nieuwe infrastructuur voor het delen en hergebruik van kennisproducten en open leermaterialen.
Nieuwe zoekfunctionaliteit op eurovelo.com Landelijk Fietsplatform.
Nieuwe zoekfunctionaliteit op eurovelo.com. Gepubliceerd op woensdag 2 november 2016. Op de website eurovelo.com is onlangs een selectietool toegevoegd voor fietsarrangementen langs verschillende EuroVelo routes. Via de selectietool kunnen fietsers zoeken op basis van meerdere criteria: land, EuroVelo route, duur, prijs, moeilijkheidsgraad, profiel, het type fiets en begeleide / individuele reis.
Nieuwe zoekfunctie Startpagina.nl in60seconds.
Startpagina.nl is met meer dan één miljoen bezoekers per dag een van de meest bezochte websites in Nederland. Met de introductie van een vernieuwde zoekbox wordt zoeken nog eenvoudiger omdat door een redactie geselecteerde resultaten binnen Startpagina.nl meteen tijdens het typen worden weergegeven. in60seconds maakte een korte introductievideo over de nieuwe zoek functionaliteit.
Combell lanceert nieuwe bestelervaring Combell blog.
Relax, Combell heeft eraan gedacht. Onze nieuwe bestelervaring is ontworpen met smartphones en tablets in het achterhoofd en élke functionaliteit zal er dus ook mobiel fantastisch uitzien en perfect functioneren. Bestellen via een smartphone wordt een kwestie van minuten. Niemand zal je nog te snel af kunnen zijn. Domeinnamen zoeken was nog nooit zo makkelijk. Waar we veel tijd in hebben gestoken, is onze domeinzoeker. Je zal merken dat je nu nog sneller domeinnamen zal kunnen opzoeken en dat we je slimme suggesties doen voor andere extensies. Mocht jouw domeinnaam dus niet vrij zijn, heb je tenminste toch andere interessante alternatieven. We verfijnen de komende maanden deze zoekfunctionaliteit nog verder met slimmere suggesties en nóg snellere resultaten.

Contacteer ons