Op zoek naar nieuwe zoekfunctionaliteit?

nieuwe zoekfunctionaliteit
 
NIEUW: Zoek je nieuwe huis op de locatie die jou het beste past.
Het mooie is bovendien dat je tot 3 verschillende reisdoelen kan opgeven: je werk, het werk van je partner, de school van je kinderen, je ouders, of nog een andere locatie. Wij bereken het allemaal én tonen je meteen jouw ideale woonplaats én potentiële nieuwe huis of appartement. Ontdek deze nieuwe zoekfunctionaliteit snel op hebbes.be.
Welkom op het nieuwe Hardware.Info Zoekbox.
De globale zoekfunctionaliteit zoals aanwezig op alle pagina's' binnen het nieuwe Hardware.Info. Het aspect van de nieuwe zoekfunctionaliteit waar we misschien nog wel het meest trots op zijn is dat deze semantisch werkt, geheel volgens de Web 3.0 gedachte. Dat betekent dat je producten niet alleen kunt vinden op basis van hun naam, maar ook op basis van hun eigenschappen."
Nieuwe zoekfunctionaliteit binnen WION versie 2.4 Geodan Van den Berg.
Nieuwe zoekfunctionaliteit binnen WION versie 2.4. Geplaatst op 26 september 2013 door Floor. Versie 2.4 van het WION Systeem is eind augustus in gebruik genomen. De meest opvallende verandering is het nieuwe inlogscherm van het WION Systeem. Daarnaast is er een nieuwe zoekfunctionaliteit geïntroduceerd.
Nieuw: verbeterde zoekfunctionaliteit binnen PensioenfondsenModule Exelerating Nieuws.
Home / Exelerating Productupdate / Nieuw: verbeterde zoekfunctionaliteit binnen PensioenfondsenModule. Nieuw: verbeterde zoekfunctionaliteit binnen PensioenfondsenModule. oktober 4, 2017. Exelerating is constant bezig met het verbeteren van haar productaanbod. Zo worden er gegevens toegevoegd aan de database, worden bestaande producten verder verbeterd en worden er nieuwe producten ontwikkeld.
Nieuwe zoekfunctie Startpagina.nl in60seconds.
Startpagina.nl is met meer dan één miljoen bezoekers per dag een van de meest bezochte websites in Nederland. Met de introductie van een vernieuwde zoekbox wordt zoeken nog eenvoudiger omdat door een redactie geselecteerde resultaten binnen Startpagina.nl meteen tijdens het typen worden weergegeven. in60seconds maakte een korte introductievideo over de nieuwe zoek functionaliteit.
Werkwijze nieuwe zoekfunctionaliteit ekoplaza.nl YouTube.
Watch Queue Queue. The next video is starting stop. Werkwijze nieuwe zoekfunctionaliteit ekoplaza.nl. Unsubscribe from Ekoplaza? Subscribe Subscribed Unsubscribe 213. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video?
Nieuwe zoekfunctie in Facebook Pctipvandedag.nl.
Social Media Martijn Nieuwendijk. Nieuwe jaar is begonnen tijd om je Facebook op te schonen. Facebook heeft een nieuwe zoekfunctionaliteit geintroduceerd, echter is deze nog niet beschikbaar in Nederland. Het grote voordeel van de zoekfunctie is dat je eindelijk kunt zoeken in oude berichten op je tijdlijn.
Nextail steekt vier Blokker-formules in het nieuw RetailNews.nl.
Verder is er een volledig nieuwe zoekfunctionaliteit geïmplementeerd, die de relevantie en snelheid van de resultaten moet verbeteren. De speelgoedketen hoopt daarmee de conversie en het gebruiksgemak van de klant te verhogen. Intertoys wil zijn online assortiment sterk uitbreiden, waardoor de zoekfunctie steeds belangrijker wordt.

Contacteer ons