Op zoek naar wat is consultancy?

wat is consultancy
 
Zelfstandig consultant worden? Stel jezelf deze 7 vragen.
En wat als je meer klanten krijgt dan je zelf kan bedienen? Hoe maak je je kennis dan schaalbaar? Hak op voorhand al deze knopen door en schrijf de beslissingen neer in een businessplan. Welke ondernemingsvorm past best bij jou? Voor je je kan inschrijven als ondernemer, moet je nog een statuut kiezen. Werk je nog vol of deeltijds in loondienst? Dan kan je eventueel via het bijberoep uittesten of consultancy iets voor jou is.
Adviseur/consultant.
De afstudeervariant is een zogenoemde minor binnen de hbo-opleidingen Bedrijfseconomie, Fiscaal Recht en Economie, Financial Services Management, Logistiek en Economie en HBO-ICT. Een minor houdt in dat je in het laatste deel van de studie een behoorlijk deel van de vrije ruimte invult met vakken en projecten die horen bij de bijbehorende variant, in dit geval dus Business Consultancy. Andere opleiding als basis. Welke hbo-opleiding het meest geschikt is om organisatieadviseur te worden, hangt af van het onderwerp waarop je wilt adviseren. Voorbeelden van opleidingen tot adviseur zijn.: hbo Bedrijfskunde MER. hbo Human Resource Management. hbo Marketing management. Als je al hbo-niveau hebt, kun je met gerichte cursussen of een masteropleiding je bijscholen tot adviseur. Manager bij een adviesbureau of consultancybureau. Welke beroepen lijken erop? Wat onderscheidt een topadviseur/-consultant van een gewone?
Consultancy: Werken als consultant, wat houdt dat nou in? Zakelijk: Banen.
En dat ook nog eens tegen een erg goed salaris. Werken als consultant is niet eenvoudig. Wat is consultancy nu eigenlijk precies en hoe weet je of het misschien ook iets voor jou zou kunnen zijn? Wat is een consultant of extern adviseur precies?
Adviesbureau Wikipedia.
Dit betreft advisering over alles wat met ICT te maken heeft. Bij deze adviesbureaus werken vooral informatici. Naast deze grote vakgebieden kan een adviesbureau zich op vrijwel alles richten waar behoefte is aan specialistisch kennis en advies. Voorbeelden zijn: archeologisch adviesbureau, psychologisch adviesbureau, adviesbureau voor natuur landschap, voor reclame en marketing, voor verkeer en vervoer, wetenschappelijk adviesbureau, paedagogisch adviesbureau, planologische beleidsadvisering, enz. Zie ook bewerken. Bronnen, noten en/of referenties. Deze indeling is grotendeels gebaseerd op de Standaard Bedrijfsindeling SBI 2008 van het CBS, zie ook hier. Onder de sectie M. Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening rangschikt het CBS: 69. Rechtskundige dienstverlening, accountancy, belastingadvisering en administratie 70. Holdings geen financiƫle, concerndiensten binnen eigen concern en managementadvisering 71. Architecten, ingenieurs en technisch ontwerp en advies; keuring en controle 72. Speur en ontwikkelingswerk 73. Reclame en marktonderzoek 74. Industrieel ontwerp en vormgeving, fotografie, vertaling en overige consultancy 75.
Consultancy.nl.
Adviseur Wikipedia.
Gelet op de grote hoeveelheden publiek geld die de afgelopen jaren zonder duidelijk aanwijsbare resultaten richting consultancy zijn gevloeid in 2007 via de rijksoverheid alleen al bijna 12, miljard euro, vier keer zoveel als tien jaar eerder en een ruime verdubbeling ten opzichte van 2004, 1 ligt de branche de laatste tijd in toenemende mate onder vuur. Dit bracht minister van Binnenlandse Zaken Guusje ter Horst op enig moment tot de volgende aardigheid: Weet" u wat het verschil is tussen een consultant en een trolleybus?
Wat is een consultant? Vacatures.nl.
Belangrijke onderwerpen: functieomschrijving consultant, functie-eisen consultant, functieprofiel consultant, taken van een consultant, verantwoordelijkheden consultant, wat doet een consultant, wat is een consultant, werken als consultant, werkzaamheden consultant. Consultancy en adviesbureaus of consulting companies zijn vaak gespecialiseerd in een bepaald vakgebied of werkterrein.
Consultancy.nl.

Contacteer ons